RT Dominion - шаблон joomla Скрипты

bucsfodszerg

Kedves szurkolók, sportbarátok!

Tájékoztatjuk önöket, hogy Kisvárda város alpolgármestere, a 2017.07.30.-án megrendezésre kerülő Kisvárda Master Good - Credobus Mosonmagyaróvár NBII.-es labdarugó mérkőzés előtt, Fodor András és Petranics Szergej számára egy emlékplakátot szeretne átadni. Ezáltal megköszönve a sok éves elhivatottságukat a kisvárdai labdarugásban.

anket17

Kedves Szurkolóink!

A bajnoki rajt előtt a Vezetőség szurkolói ankétot tart.
Az összejövetelen a szakmai stáb felvázolja a csapat jelenét és betekintést ad jövőbeli terveiről; bemutatásra kerülnek az új játékosok, valamint a Vezetőség válaszol a feltett szurkolói kérdésekre.

Időpont: 2017. július 24. (hétfő) 17 óra

Helyszín: Bessenyei György Gimnázium Díszterme


Minden kedves Szurkolót, Sportbarátot, Érdeklődőt szeretettel várunk!josip mišić

A labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda szerződtette Matija Misic-t. Az 1992-es horvát születésű védekező középpályást a HNK Cibalia csapatától érkezik .A játékos korábban a horvát u20-as válogatottban is megfordult!

A Várda Labdarúgó KFT. és Matija Misic 2+1 éves szerződést írt alá.

Tájékoztatta weboldalunkat Major Attila ügyvezető igazgató.

DSC04710

A Tőketerebes melletti Vércsén játszott szombaton kora este edzőmeccset a Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata, amelynek házigazdája a szlovák másodosztályba most feljutott FK Slavoj Trebisov csapata volt. A mérkőzést a szabolcsi NBII-es csapat végig uralta és igazi gólparádéval szórakoztatta a mintegy 20-30 csapatot elkísérő szurkolót.

FK Slavoj Trebisov - Kisvárda Master Good 0-6

Gólszerzők: Hei V., Oláh G,. Lukács R., Gosztonyi A., Melnik., Gosztonyi A.

Részletek hamarosan.................

vardabatoredzo

Levente, lépjél vissza a védelem elé, Gabi bátyád hadd tudja szervezni a játékot.” Kondás Elemér kisvárdai vezetőedző második félidei instrukciója egy generációs kérdésre is felhívta a figyelmet, hiszen ha az éppen pályára lépő Erős Gábornak nem is az első, hanem a sokadik randija sikeres, akkor bőven lehetne olyan korú gyermeke, mint a nála 21 évvel fiatalabb Szőr Levente, aki a héten kapott szerződést a várdaiaktól, és akinek ugye a másodedző pályára lépésével hátrébb kellett húzódnia.

Arról nincs szó, hogy az NB II-es csapatnál reaktiválták volna a korábbi karmestert, de a stáb tagjaként, és immár a megyei első osztályú Mándok játékosaként besegített a szombati két edzőmeccs miatt kettéosztott várdai csapat délelőtti „turnusában”. Kondás Elemér a Puskás Akadémiától érkezett Erdei András és a kárpátaljai Viktor Grisin személyében újabb próbajátékosokat is tesztelt, illetve az utánpótlásból érkezett futballistákat is megnézhette edzőmeccskörülmények között.

Nyírbátori oldalon sem tisztult még le a keret, sok a próbajátékos, és akad sérült is az NB III-as csapatnál. Szabó Roland és Hornyák Marcell is csak civilben figyelte a meccset, Müller Zsolttal viszont nagyobb a baj: a rutinos középpályásnak a hétközi, kazincbarcikai edzőmeccsen elszakadt a keresztszalagja, így rá hosszabb kihagyás vár.

A meccset a Várda nyerte 2–1-re, és bár hivatalos, bejelentett edzőmeccsről volt szó, a szövetségtől elfelejtettek játékvezetőt küldeni rá, így a nézőként jelenlévő, kisvárdai illetőségű sporit, Csizmadia Zoltánt kérték meg, hogy dirigálja az összecsapást. Közmegelégedésre tette, bár olyan segítőkkel, mint a kisvárdai szakmai stáb két tagjával, Kocsis Jánossal és Szabó Attilával, nem volt nehéz…

A kisvárdai keret másik fele kora este a szlovákiai Tőketerebesen játszik a helyi másodosztályú csapat ellen.

Kisvárda Master Good–Nyírbátori FC 2–1 (2–0)

Kisvárda: Zöldesi (Cserepko) – Vezdel, Papucsek, Vári B., Ari (Bacsó) – Toma, Erdei A. (Erős G.), Melnik (Szőr L.), Grisin – Délczeg, Horváth Z. (Lakatos B.)

Nyírbátor: Tóth Sz. (Vasas G.) – Benkő B., Vincze Á. (Vízkeleti), Kondor (Kornutjak), Bagi Á. (Boros D.) – Mankó (Tóth G.), Fenyőfalvi (Reznek) – Kinczel (Terdik), Vámos M. (Szabó Cs.), Tóth E. (Pálinkás) – Roszel (Szabó Cs.)
Gól: Délczeg, Toma, illetve Szabó Cs.


berlet

Jövő héten indul csapatunk következő szezonra szóló bérleteinek árusítása. A bérlet egységesen 15.000 Ft-ba kerül amely a 4-4-2 vendéglőben illetve Farkas István sportboltjában valamint Major Attila klubunk ügyvezető igazgatójánál vásárolható meg.

 

19756858 499082020437060 2795973731207716098 n

Lezárta kisvárdai időszakát azzal Cseri Tamás, hogy felbontotta szerződését, összepakolt az öltözőben és elbúcsúzott korábbi csapattársaitól. A 29 éves futballistát a Mezőkövesd vásárolta ki a jövő nyárig szóló kontraktusából, így teljesülhet a régóta dédelgetett vágya: tíz évnyi és 251 bajnoki meccsből álló NB II-es szolgálat után NB I-es játékos válhat belőle.

– Korábban nem szerepeltem Budapestről keletre eső csapatban, most úgy tűnik, hogy mégis ebben az országrészben kell berendezkednem – mondta Cseri Tamás, aki hétfőn kapcsolódott be új csapata edzésmunkájába. – Nem gondoltam volna, de nagyon megszerettem Kisvárdát, ezt el is mondtam Révész Attila sportigazgatónak, néhány csapattársamat pedig különösen a szívembe zártam, velük ezek után is kiemelten tartom majd a kapcsolatot. Mivel az NB I-ben szombaton, a másodosztályban vasárnap lesznek a meccsek, biztos, hogy többször megtekintem majd a várdaiak fellépéseit, a Mosonmagyaróvár elleni nyitányon is ott leszek, és a második fordulóban Győrben is, hiszen korábbi csapataim játszanak majd egymás ellen.

Cseri Tamás szombaton amolyan időutazáson vett részt, hiszen délelőtt láthatta új csapatának edzőmeccsét Szolnokon, kora este pedig megnézte a korábbi társakat a Kassa melletti Hernádszentistvánon. Hogyan tetszett az egyelőre még Cseri Tamás nélküli Mezőkövesd és a Cseri Tamást már nem bevető Kisvárda?

– Tetszett a Mezőkövesd, elsősorban az, hogy hasonló, passzolós stílusban játszik, mint korábbi csapatom, amelyben el tudom magam képzelni, és ebben megerősített az első edzés is – feleli a támadó. – A Várdával pedig elfogult vagyok, bízom a srácokban, jó lesz a csapat, és ugyanúgy a feljutásért fog harcolni, ahogy az előző évben.

Az elmúlt két évben 68 bajnoki mérkőzést vívott a kisvárdai csapat, ezek közül hatvanhaton Cseri Tamás is pályára lépett. Csak a szerda-vasárnap ritmusú fordulók közül hagyott ki kettőt az elmúlt küzdelemsorozatban, ősszel a Cigánd, tavasszal a Békéscsaba ellenit. Mi történik, ha Kövesden nem lesz ennyire bérelt helye a csapatban a játékosnak?

– Először is, nem éreztem azt, hogy Várdán bérelt helyem lett volna, meg kellett küzdenem a csapatba kerülésért – véli a 2015-2016-ban három, a júniusban véget ért bajnokságban két gólig jutott játékos. – Mivel élvonalbeli csapathoz igazoltam, vélhetően még nagyobb lesz a házon belüli konkurencia, de szeretem a kihívásokat, állok a feladat elébe. Egyébként pedig azt sem élem majd meg tragédiaként, ha kevesebb játéklehetőséghez jutok, mint Várdán, de nyilván szeretném kiharcolni a helyem a csapatban.

Mezőkövesden három éves szerződést írt alá a futballista, éppúgy, mint két éve Várdán. Vezethet még egyszer vissza az útja a legutóbbi együtteséhez?

– Sosem lehet tudni, mit hoz az élet – búcsúzott el Kisvárdától Cseri Tamás.

cseritomi e1499507042929

Két Kisvárdán töltött év után Cseri Tamás az NB I-es Mezőkövesd játékosa lett. A támadósor mindkét szélén bevethető futballista 2007 óta íródó profi karrierje során csupa NB II-es csapatban szerepelt, a Mosonmagyaróvár, a Pécs, a BKV Előre, a Gyirmót és a Kisvárda színeiben összesen 251 másodosztályú mérkőzésen lépett pályára, ebből hatvanhatot játszott Várdában, 22 góljából ötöt szerzett legutóbbi csapatában. Az élvonalban sosem szerepelt még, és azzal, hogy a Kisvárda az előző bajnokság végén lemaradt a feljutásról, ismét szertefoszlott az álom. Időközben azonban befutott a Mezőkövesd ajánlata, amely azután vált aktuálissá, hogy a borsodi klub eladta a Puskás Akadémiának Molnár Gábort.

– Cseri Tamást kivásárolta a jövő nyárig érvényes szerződéséből a Mezőkövesd – jelentette be a hírt Révész Attila, a Kisvárda Master Good sportigazgatója. – A játékosnak nagy álma volt, hogy NB I-ben szerepeljen, ennek nem állhattunk útjába, hiszen huszonkilenc évesen meglehet, a mostani az utolsó lehetősége erre. A két klub is jó kapcsolatot ápol egymással, így mi is gyorsan megegyeztünk az üzlet részleteiben. Cseri Tamás két szép évet töltött Kisvárdán, sok segítséget nyújtott a csapatnak, ezt is figyelembe vettük, amikor nem görgettünk akadályt eléje.

Ugyanakkor az sem titok, a klub is jól járt az üzlettel, amin belül három játékos is Kisvárdára érkezik Mezőkövesdről. Egyikük, Heffler Norbert már a szombati, kassai edzőmeccsükön pályára is lép, a másik nagy valószínűséggel Fótyik Dominik lesz, és lehetőségünk nyílik még egy mezőkövesdi játékos megszerzésére.

Közös búcsú Fodor Andrástól és Petranics Szergejtől
SZURKOLÓI ANKÉT
​Horvát első osztályból erősít a Kisvárda.
Kiütéses kisvárdai győzelem a szlovákiai Trebisov ellen.
Győzelem az első edzőmeccsen
KEZDŐDIK A BÉRLETEK ÁRUSÍTÁSA
Cseri Tamás a Várdával mindig is elfogult marad
Cseri Tamás Mezőkövesden folytatja

Közös búcsú Fodor Andrástól és Petranics Szergejtől

SZURKOLÓI ANKÉT

​Horvát első osztályból erősít a Kisvárda.

Kiütéses kisvárdai győzelem a szlovákiai Trebisov ellen.

Győzelem az első edzőmeccsen

KEZDŐDIK A BÉRLETEK ÁRUSÍTÁSA

Cseri Tamás a Várdával mindig is elfogult marad

Cseri Tamás Mezőkövesden folytatja

kisvarda

Nem az előre eltervezett kezdőcsapatát küldte pályára Révész Attila szakmai igazgató a Kisvárda Master Good vasárnapi NB II-es bajnokiján, hiszen a pénteki edzésen a bokájában zúzódást szenvedett Gosztonyi Andrást pihentetni kényszerült. A Dorog ellen így Oláh Gergő kapott lehetőséget, és hamar élt a bizalommal, kiharcolta azt a tizenegyest, amelyet Rajczi Pétert értékesített, és korán vezetéshez juttatta a Várdát.

A hazaiak nagy fölényben játszottak, előtte is volt már két ígéretes helyzetük, majd Rajczi és Oláh Gergő növelhette volna az előnyt, de nem találtak célt. Egyre másra lőhették a szögleteket a dorogi kapu elé a hazaiak – és ez lett a vesztük. Az egyiket követően ugyanis elszaladtak a dorogiak, és mutatós kontratámadásuk végén ide-oda pattogott a labda, végül Ivancsics Alex kapusról pattant a kapuba. Nem túlzás, az első félidőben először lépte át a félpályát a Dorog, és máris gólt szerzett. Az egyenlítés után azonnal meg lehetett volna az újbóli vezetés, de Lucas Bertucci és Cseri Tamás is a jobbnál jobb helyzetet keresett.

Valamit eltitkolt magáról a Dorog, mert a második félidőben elkezdett futballozni. Pillanatok alatt fejlődött át ellentámadásba, miközben a Kisvárda ment előre, próbálta begyömöszölni a győztes gólt. A cserékkel többször átszervezte a csapatot Révész Attila, aki Horváth Zoltán pályára küldésével a végsőkig kivárt, mert Talabér Attila sérülten játszott egy ideje, a helyére pedig fiatalt kellett volna becserélni. A védő azonban összeszorította a fogát, pályán maradt, jöhetett Horváth Zoltán, aki Rajczi mesteri megmozdulása után a kapuba préselte a győztes gólt.

Aki pedig látta azt a kitörő gólörömöt, amit a várdaiak bemutattak, az meg tudja erősíteni, hogy igenis vannak céljai a hátralévő három fordulóban is a csapatnak!

NB II: 35. forduló

Kisvárda Master Good–Dorogi FC 2–1 (1–1)
Kisvárda, 1022 néző, v.: Gyarmati (Máyer, Punyi).

Kisvárda: Ivancsics A. – Talabér, Fodor F., Izing – Hei (Bacsa, 57.), Horváth A. (Horváth Z., 80.), Lucas, Vári B. – Oláh G., Rajczi, Cseri T. (Fodor A., 60.).1 Szakmai igazgató: Révész Attila.

Dorog: Demjén – Kővári, Berkó, Hauser (Sitku, 88.), Bora, Perovics (Grabant P., 56.) – Tóth M. (Szedlár, 66.), Lénárt, Medgyes, Mészáros Á. – Simon A. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Gól: Rajczi (11-esből, 1–0) a 17., Ivancsics A. (öngól, 1–1) a 41., Horváth Z. (2–1) a 86. percben

Percek, események
17. perc: Oláh Gergő ugrott be két dorogi védő közé a tizenhatos jobboldali saránál, megtolta közöttük a labdát, mire Hauser buktatta. A tizenegyesből Rajczi a jobbra vetődő Demjén mellett a bal alsó sarokba lőtte a labdát, 1–0.

41. perc: kisvárdai szöglet után indult a dorogi kontra, Medgyes látványos mozdulattal sarokkal szöktette Lénártot, aki a bal oldalon a tizenhatoson belülre vezette, középre lőtt labdája pedig Lucasról Ivancsicsra, majd onnan a saját kapuba pattant. Öngól, 1–1.

86. perc: Rajczi vette át a labdát az ötös sarkánál, kicselezte Borát, a kapu előtt keresztbe lőtte, e becsúszó Horváth Zoltán pedig a jobboldali kapufánál becsúszva a hálóba sodorta, 2–1.

Mesterszemmel
Révész Attila: – Az első félidőben el kellett volna döntenünk a meccset, viszont amilyen könnyen jöttek a helyzetek, olyan könnyen el is puskáztuk azokat. A meccs második részében kiegyenlítettebb lett meccs, de a cseréink sokat tettek a játékhoz, és az utolsó negyedórában sokat mozgósítottunk a győzelemért, és Rajczi Péter teljesítménye a Dorog fölé emelte a csapatunkat.

Németh Szabolcs: – Nagyon jó csapat ellen játszottunk, az első félidőben ránk is erőltette az akaratát. Az egyenlítő gól után rendeztük a sorainkat, és a második játékrészben egyenlő partnerek voltunk, ám a végén kapott gól miatt ugyan, de megérdemelten nyert az ellenfél.

igazol window

kvfctv

HETI PROGRAM

Nincsenek események

utanpo

mufuvespalya